Atelierul de zâmbete

Atelier de dezvoltare emoţionalã prin activitãţi asistate de animale dedicat copiilor şi adolescenţilor

 

Vino în 22.02 la deschiderea oficialã a clinicii Psy Plus, prima clinicã de terapie standard şi terapie asistatã de animale din România! Ne vom juca şi îi vom cunoaşte pe Selly, Norka şi Ruby, câinii de terapie care aduc zâmbete şi voie bunã.

 

Împreunã vom învãţa ce sunt emoţiile, cum putem identifica fiecare emoţie în parte, cum le putem exprima într-o manierã sãnãtoasã, dar şi ce sã facem atunci când suntem trişti, când nu avem încredere în noi, când ne e fricã sau când suntem furioşi. Vã aşteptãm la sediul nostru, cu ateliere educative, tombolã cu premii şi alte surprize!

 

 

 

 

 

Prietenul meu, câinele

Îţi doreşti pentru copilul tãu nu doar de o copilãrie fericitã, ci şi un viitor echilibrat şi sãnãtos din punct de vedere emoţional? Friendly Kids Club, alãturi de Selly, Tara şi Ruby, câinii de terapie ai clinicii Psy Plus, îl aşteaptã pe micuţul tãu la un atelier inedit, bazat pe activitãţi asistate de animale, unde va învãţa sã se descopere pe sine, ce îl aseamãnã şi ce îl diferenţiazã de ceilalţi, cum sã gestioneze emoţiile negative, care sunt valorile dupã care sã se ghideze şi cum sã dezvolte emoţii pozitive precum iubire, empatie, recunoştinţã şi speranţã.

 

Terapia asistatã de animale este o terapie complementarã, ce aduce numeroase beneficii psihologice, cognitive, fizice şi sociale. Rolul câinilor de terapie este de a facilita progresul copilului, contribund la dezvoltarea motivaţiei şi creând un mediu de învãţare mai sigur şi mai plãcut. Prezenţa animalelor de terapie stimuleazã conversaţia şi favorizeazã interacţiunile sociale, prin creşterea emoţiilor pozitive şi a stãrii de relaxare.

 

Data: 26.02, 11.03, 25.03, 8.04
Ora: 16.30
Vârsta recomandatã: 5+
Investiţie: 60 RON
Locuri limitate: 10
Locaţie: str. Paris, nr 15A

Call Now ButtonContactează-ne!