Psy Plus e prima clinicã de psihoterapie standard şi terapie asistatã de animale din România, care îţi pune la dispoziţie specialişti cu experienţã, pasionaţi şi determinaţi sã lucreze cu tine sau alãturi de copilul tãu, în vederea îmbunãtãţirii calitãţii vieţii şi atingerii unui nivel optim de funcţionare.

 

Terapia asistatã de animale (TAA) este o terapie complementarã, a cãrei beneficii psihologice, cognitive, fizice şi sociale au fost dovedite din punct de vedere ştiinţific. Acest tip de terapie oferã un cadru de acceptare necondiţionatã, creşte motivaţia, activeazã atenţia şi capacitatea de concentrare, creşte stima de sine, diminueazã stresul, precum şi nivelul depresiei şi al anxietãţii. TAA se adreseazã atât copiiilor, cât şi adulţilor, fiind recomandatã în intervenţia unui spectru foarte larg de tulburãri, precum depresie, anxietate, atacuri de panicã, tulburãri din spectrul autist, anxietate socialã, tulburare de stres post-traumatic, tulburare obsesiv-compulsivã, Alzheimer, diverse tipuri de dizabilitãţi etc.

 

Deşi în ţãri precum SUA, Austria, Italia, Elveţia sau Germania acest tip de terapie se bucurã de o mare popularitate, în România este un domeniu încã prea puţin cunoscut. Cu toate acestea, la clinica Psy Plus ne mândrim cu expertiza, experienţa şi profesionalismul în materie de terapie asistatã de animle, precum şi psihoterapie standard (cognitiv-comportamentalã).

 

În cadrul clinicii nostre îţi oferim servicii psihologice complexe, a cãror eficienţã a fost doveditã din punct de vedere ştiinţific, precum terapie cognitiv-comportamentalã (CBT), terapie asistatã de animale (TAA), terapie raţional emotivã şi comportamentalã (REBT) etc. Îţi punem la dispoziţie o echipã multidisciplinarã, formatã din specialişti pe diverse domenii, pentru a-ţi oferi o abordare holisticã şi personalizatã. În cadrul unei atmosfere bazatã pe acceptare şi colaborare, îţi suntem alãturi pentru a rãspunde nevoilor, scopurilor şi valorilor tale.

 

Pentru a oferi cea mai înaltã calitate a serviciilor noastre, investim constant în dezvoltarea profesionalã continuã a specialiştilor noştri, bazatã pe cursuri şi training-uri, asigurând informarea cu tot ceea ce e nou în materie de psihoterapie standard şi terapie asistatã de animale.

 

Expertiza noastrã acoperã un spectru larg de tulburãri întâlnite în rândul copiilor, adulţilor şi seniorilor, atât tipici, cât şi atipici. Cu toate acestea, nu pretindem abilitatea de a rãspunde oricãror nevoi. Dacã nu suntem serviciul ideal pentru tine, vom fi transparenţi, ajutându-te sã gãseşti un serviciu adecvat nevoii tale.
Clinica Psy Plus colaboreazã cu numeroase organizaţii şi firme pentru a oferi servicii confidenţiale de asistenţã psihologicã, terapie asistatã de animale, programe de training şi terapii complementare.

 

Viziunea și Misiunea Psy Plus

 

Atât noi, cât și terapeuții noștri, am pornit pe un drum în care vrem să aducem omul mai aproape de animale și animalele mai aproape de om. Pe acest drum ne dorim să contribuim la creșterea calității vieții prin promovarea sănătății mentale și să ajutăm fiecare persoană cu care interacționăm să se descopere pe sine.

 

Misiunea Psy Plus este de a diminua suferința cauzată de diferite tulburări emoționale, de dezvoltare sau cognitive și stigma asociată acestora.

 

Obiectivul nostru este de a oferi asistența profesională necesară în înțelegerea și gestionarea eficientă a tuturor provocărilor care apar pe plan emoțional, cognitiv sau comportamental, în vederea obținerii unor schimbări pozitive și a îmbunătățirii calității vieții.

 

Cu alte cuvinte, știm prea bine ce efecte indezirabile pot avea asupra oamenilor traumele sau tulburările emoționale, de aceea țintim să contribuim cu toată cunoștințele noastre și cu toate ”armele” în lupta împotriva acestora. Ceea ce o persoană consideră o problemă, noi știm că are, fără dar și poate o soluție, chiar dacă nu se întrevede la orizont. Iar terapeuții noștri necuvântători vă vor fi sprijinul de care nu știați că aveți nevoie pe acest drum.

Call Now ButtonContactează-ne!