→ Psy Plus este prima clinică din Transilvania care oferă atât terapie standard cât și asistată de animale.

→ Ceea ce aducem nou este modul în care combinăm terapia asistată de animale cu psihoterapia standard.

 

DE CE SĂ APELEZI LA NOI?

» Prima clinicã de terapie standard şi terapie asistatã de animale din ţarã

Din dorinţa de a rãspunde nevoilor emoţionale şi cognitive tot mai îngrijorãtoare în rândul populaţiei, am creat un concept inovativ, care înglobeazã cele mai complexe servicii psihologice. Vã punem la dispoziţie expertiza şi experienţa noastrã, fie cã doriţi sã beneficiaţi de şedinţe de psihoterapie standard sau şedinţe de terapie asistatã de animale.

 

» Câini de terapie evaluaţi Pet Partners

Pet Partners este lider la nivel mondial în domeniul intervenţiilor asistate de animale şi promoveazã beneficiile interacţiunii om-animal din 1977. Un câine evaluat Pet Partners are toate trãsãturile unui bun câine de terapie: temperament echilibrat, sociabil, îşi doreşte interacţiunea cu oamenii, nu dã semne de agresivitate şi este foarte obedient.

 

» Varietatea animalelor de terapie

La Clinica Psy Plus ştim cã fiecare persoanã e diferitã. De aceea încercãm sã gãsim cel mai potrivit terapeut necuvântãtor, care sã îţi fie alãturi pe tot parcursul procesului terapeutic.

 

» Servicii psihologice complexe

Ţinem cont de nevoile tale individuale, motiv pentru care îţi oferim o gamã largã de servicii psihologice: terapie cognitiv-comportamentalã standard, terapie asistatã de animale, terapie de grup, grup de suport etc.

 

» Terapie pentru toate grupurile de vârstã, adresatã persoanelor tipice sau cu dizabilitãţi

Dificultãţile pot sã aparã în orice etapã a dezvoltãrii. Terapeuţii noştri, umani sau necuvântãtori, sunt mereu pregãtiţi sã le fie alãturi copiilor, adulţilor sau seniorilor, tipici sau cu dizabilitãţi, pentru a le aduce un zâmbet şi pentru a-i ghida în atingerea obiectivelor dorite.

 

» Abordare personalizatã

Folosind o abordare individualizatã, centratã pe nevoile tale, te ajutãm sã gãseşti soluţia pentru a depãşi obstacolele care îţi afecteazã calitatea vieţii.

 

» Servicii psihologice validate ştiinţific

Deoarece obiectivul nostru este bunãstarea ta, îţi oferim intervenţii psihologice a cãror eficienţã a fost doveditã din punct de vedere ştiinţific, precum terapia cognitiv-comportamentalã (CBT), terapia asistatã de animale (TAA), ABA, terapia raţional-emotivã şi comportamentalã (REBT).

 

» Dezvoltare profesionalã continuã

Pentru a oferi cea mai înaltã calitate a serviciilor noastre, asigurãm o continuã dezvoltare profesionalã a specialiştilor clinicii, bazatã pe training-uri şi cursuri periodice.

 

» Echipã multidisciplinarã

Folosind o abordare holisticã, încercãm sã gãsim specialistul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

 

» Stimulare senzorialã

Pentru dezvoltarea armonioasã a copilului tãu, folosim materiale educative şi de stimulare senzorialã, care aduc un plus şedinţelor de terapie standard sau terapie asistatã de animale.

 

» Atmosferã empaticã şi relaxatã

La Psy Plus lucrãm într-un cadru bazat pe colaborare, empatie, confidenţialitate şi încredere.

 

» Orar flexibil

Dorim sã îţi fim alãturi, chiar dacã agenda ta e foarte încãrcatã. De aceea îţi punem la dispoziţie un orar flexibil, astfel încât sã poţi alege intervalul temporal optim pentru tine şi pentru programul tãu.

 

» Terapie online

Pentru ca distanţa sã nu mai fie un impediment, venim în întâmpinarea ta cu serviciul de terapie online.

Call Now ButtonContactează-ne!